Gymgrossisten

tirsdag 22. november 2011

Kjøp billig proteinpulver i julegave


Juletider nærmer seg med stormskritt og de fleste har allerede begynt å se på julegaver til sine nærmeste. Er du en av de som river deg i håret hver gang julegavene skal handles? Sliter du med kreativiteten?

Kjøp gavene dine hos Gymgrossisten!

I dagens samfunn har trening og kosthold nådd nye høyder. Aldri før har så mange dratt på treningsenteret og samtidig passet på hva de spiser. Gatekjøkken lever i fortiden, mens protein, lavkarbo og six-pack er det nye. Hva med å gi nevøen din en six-pack til jul? Man finner vel ikke en bedre gave enn det!

Selv med konkrete tips kan det være vanskelig å formulere en ønskeliste, så vi har valgt å lage en for deg!

1. Carl-Eriks basispakke. Inneholder det mest nødvendige kosttilskuddene for en utrent kropp. (699,-)
2. Er du en kjempebruker av proteinpulver? Kjøp en gigant da vel. Whey-80 Storkjøp gir deg 8 gode kg (999,-)
3. Gymgrossisten tilbyr en rekke treningssnacks som hjelper deg med treningen. Kjøp shaker, Molkosan, Cissus, vitaminer, mineraler, proteinbarer mm. Dette finner du under "Annet" på gymgrossiten sine sider.
4. Øk volum med krea-bolic. Her får du 270 kapsler med ren herlighet (346,-) (For mer informasjon om kreatin, besøk denne siden

Her har du starten på en ønskeliste for deg selv eller dine nærmeste. En viktig detalj helt på slutten. Det er viktig å høre med personen du ønsker å kjøpe treningssupplementer til slik at det ikke ender opp med å bli en fornærmelse på selveste julaften. Gir du en boks proteinpulver og skriver "Her har du starthjelp til neste nyttårsforsett", blir det omtrent det samme som å kjøpe badevekt til kjæresten.

Ha en god jul kjære lesere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar