Gymgrossisten

torsdag 15. september 2011

Ikke drikk alkohol - drikk Billig Proteinpulver!


På fredag ​​ettermiddag, etter at du forlater jobben, har du sannsynligvis tenkt på å gå ut og ta noen drinker med venner. Selv om du kanskje synes du fortjener et par drinker, er det noen ting du bør absolutt holde i tankene.

Som enhver annen dag, kommer du sikkert til å trene dagen derpå, og siden du trener regelmessig, vil noen drinker med alkohol egentlig ikke gjøre vondt, ikke sant? Før du bestemmer deg for å løpe ut til den lokale baren, er det et par ting under som du bør tenke på før du gjør ditt valg om å gå ut og drikke alkohol.

Forskning har vist at selv små mengder alkohol kan påvirke din muskulatur, utholdenhet og styrke. Etter 20 minutter eller så, vil problemene begynner på overflaten. Alle de negative bivirkninger forbundet med alkohol vil lett oppveie eventuelle fordeler som det kan ha. Uansett hvordan du ser på det, er alkohol en gift som virkelig kan skade kroppen din hvis du ikke er forsiktig.

Den negative siden av alkohol kan redusere din styrke, utholdenhet, aerobic evne, restitusjonstid, evne til å forbrenne fett, og selv muskelvekst. Alkohol vil også ha en effekt på nervesystemet og hjernen. Hvis du bruker den langsiktig kan det føre til alvorlig forverring av ditt sentrale nervesystem. Selv med kort tidsbruk, kan nervemuskelinteraksjon bli redusert som vil resultere i et tap av styrke.

Når alkoholen når blodcellene, kan det sannsynligvis skade dem. Med alkoholbrukere er betennelse i muskelcellene en veldig vanlig ting. Over tid kan noen av disse cellene som har blitt skadet dø, som vil resultere i mindre funksjonelle muskelsammentrekninger. Inntak av alkohol vil også gi deg mer sårhet i musklene etter trening, hvilket betyr at det vil ta deg mye lengre tid å samle krefter.

Alkohol vil også ha mange ulike effekter på hjerte og kretsløp i tillegg. Når du drikker hvilken som helst form for alkohol, kan du begynne å se en reduksjon i utholdenhetsevnen. Hver gang du drikker, vil varmetapet øke på grunn av at alkohol simulerer dine blodårene og utvider dem. Tapet i varmen kan føre til at musklene dine vil bli ganske kalde, og derfor bli langsommere og svakere under muskelsammentrekninger.

Å drikke alkohol kan også føre til fordøyelsesenzymer og ernæring problemer i tillegg. Alkohol forårsake frigjøring av insulin som vil øke metabolismen av glykogen, som sparer fett og gjør tapet av fett svært hardt. På grunn av alkohol forstyrres opptaket av flere viktige næringsstoffer, og du kan også bli anemic og få mangel på B-vitaminer.

Fordi leveren er det organet som detoxifies alkohol, jo mer du drikker, jo hardere må leveren din arbeide. Det ekstra stresset alkoholen forårsaker på leveren kan føre til alvorlig skader og selv ødelegge noen av levercellene.

Siden alkohol er vanndrivende, kan inntak av store mengder legge mye stress på nyrene også. Under vanndrivende handling, utskilles hormoner. Dette kan føre til økt vannretensjon og ingen som trener vil at dette skal skje.

Hvis du må drikke alkohol, bør du gjøre det i moderasjon og aldri drikke før du trener, da dette vil påvirke din balanse, koordinasjon, og også din vurderingsevne. Tenk på din helse og hvordan du trener - og du kan begynne å se på ting fra en helt nytt prospektiv.

Vi ønsker at du skal holde deg i form. Dropp alkohol - drikk heller proteiner! Billig proteinpulver får du kjøpt hos Gymgrossisten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar