Gymgrossisten

søndag 11. september 2011

Vis meg en kroppsbygger som er redd for å spise mye protein og jeg vil vise deg en kroppsbygger som er redd for suksess.
Før vi gjør protein til den viktigste ingrediensen i din treningsdiett, sjekk ut følgende nyttige tips om hvordan du bruker protein under ulike omstendigheter.

Ved å bruke disse enkle retningslinjene som handlingsplan, vil du kunne få store, men likevel holde på masse når du er på diett.

Kjører du hardt med trening og kosthold, bør du kjøpe dine proteinpulver hos Highwhey. Besøk dem her!
Stol på Protein for Anabolisme
Det er en no brainer: Totale proteininntak og totale kaloriinntak vil avgjøre hvorvidt en anabole (vekst) stat kan eksistere.
Hvis du spiser mye kalorier, karbohydrater og fett uten å spise nok protein, kan du kysse muskelvekst farvel.
Møt Minimum ProteinKrav
Du må forbruke minst ett gram (g) protein per kilo kroppsvekt daglig. En £ 200 bodybuilder trenger et minimum 200g protein per dag.
Vær oppmerksom på Maximum Protein Retningslinjer
Dette tipset gjelder hardgainers med hurtig stoffskifte. Hvis du er velsignet - eller forbannet - med en metabolisme som tvinger deg til å forbrenne protein for drivstoff, og deretter øker daglig protein inntak til 1.5g per kilo kroppsvekt. Under disse forholdene, ville en £ 200 bodybuilder spiser 300g protein per dag.

Konsumere Komplementære Karbohydrater
Karbohydrater er ikke komplett bannlyst til en bodybuilder i jakten på masse. Ta i 2g karbohydrater per kilo kroppsvekt hver dag, med mindre du kjører streng slanking.

Spiser mer protein når du er på Diet
For å få dratt til max, må du skjære tilbake på fett og samtidig redusere karbohydratinntaket. Denne doble utfordringen tvinger kroppen til å forbrenne mer protein som brensel, som vil sette muskelvev i fare. Slanking av kroppsbyggere bør øke proteininntaket til 1.5g per kilo kroppsvekt for å kompensere for reduksjonen i karbohydrat.

Count Protein Grams
Ved beregning av totale gram protein, omfatter komplette kilder, som kjøtt, fisk og egg, og fullstending Ignorering av kilder som havre, ris, brød og annet korn.

Ignorer RDA Råd om Protein Intake
Den anbefalte kosten utgiftsgodtgjørelse (RDA) for protein er ikke får anvendelse på kroppsbyggere, som er studier anbefale 0,75 g per kilo kroppsvekt. Slike tall er typisk beregnet ved å eksperimentere med universitetsstudenter - aka rekreasjons-kroppsbyggere - og er godt under kravene til hardcore bodybuildere i trening.

Bruk proteinpulver
Jeg anbefaler proteinpulver som inneholder hurtigvirkende myse, som er naturlig tett i forgrenede aminosyrer. Som en tommelfingerregel, prøv å få 50% av proteininntak fra pulveret for å akselerere absorpsjon i muskelvev.
Kjøp Billig Proteinpulver her: Gymgrossisten!

Keep It Simple
Den overkomplikasjonen av bodybuildingernæring er latterlig. Her er en enkel edikt å følge i jakten på masse: Fikser du proteininntaket på minimum 1 g per kilo kroppsvekt, med en maks 1.5g for de av dere med et raskt stoffskifte eller som er slankegale.Så spiser du minst 2g karbohydrater per kilo kroppsvekt, og unngå alt overflødig fett som ikke allerede finnes i dine proteinkilder. Hvis din kroppsvekt ikke øker, legge mer karbohydrater til mix.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar