Gymgrossisten

onsdag 14. september 2011

Slik går du ned i vekt med Billig Proteinpulver

USA har sett en enorm økning i antall personer som anses som overvektig av det medisinske fellesskapet. Faktisk mange kaller det en fedme-epidemien. For å bekjempe dette finner vi alle slags pharamceutical selskapene å selge "quick fix" piller, pulver og lotion som ikke gjør noe for å faktisk hjelpe folk å ta fettet av og holde den av.

Selvfølgelig, det samme kan sies om kostholdet bransjen også. Det er så mange ulike dietter som går rundt nå, at du kan plukke en diett hver måned i et års tid og fortsatt hamer å velge mellom.

Hva som virkelig trengs er noen fornuftige bevisste vekttaptips som folk kan implementere uansett hva deres nåværende fysiske tilstand er. Når det er sagt, la oss hoppe rett i.
# 1 Drikk mer vann. Folk er alt for ofte på grensen til
dehydrert og kroppene deres må derfor arbeider på vannets sultrefleks og skyller ikke vekk giftstoffer og junk.


# 2 Spis oftere. Jeg vedder på at du trodde jeg skulle si spise mindre, men det er sant! For å miste vekt må du spise mindre kalorier enn du bruker ... Du trenger å spise oftere for å få den metabolske ovnen fyrt opp slik at den forbrenner riktig. Gå ut fra sultmodus. Start dagen med frokost. Selv en rask proteinshake og et eple på vei ut døren.





Proteinpulver får du kjøpt av beste kvalitet hos Gymgrossisten!!

# 3 Flytt deg mer. Avhengig av din fysiske tilstand må du være bevegelse mer. Bruk trappen i stedet for heisen, park lenger vekk fra kontoret eller i butikken, gå en tur rundt kvartalet, gå ut og danse, leke med barna dine. Ha det moro. Løping er ikke den eneste måten å forbrenne flere kalorier.

# 4 Avgjør din "Hvorfor". Bestem hvorfor du ønsker å forkaste fett.
Gjør din grunn stor nok til å motivere deg gjennom nedganger som alltid skjer.

Treningsklær og annet kosttilskudd får du kjøpt rimelig hos X-life!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar