Gymgrossisten

tirsdag 19. april 2011

7 besvarte spørsmål om Whey-proteinpulver

Er whey protein pulver virkelig verdt alle hypingen? Her er 7 spørsmål du muligens ikke har fått svar på om whey protein før nå.

1. Whey Protein Powder er ideelt for raskere Muscle Recovery og Post Workout Restaurering
Som du etter all sannsynlighet vet, brytes muskler ned når du trener. Poenget med treningen er å bryte og slite ut musklene slik at de leges og blir sterkere enn de var tidligere. å innta whey umiddelbart etter en treningsøkt er en veldig bra måte å få fortgang i gjenoppbyggingen, pluss utvinning av musklene dine.

2. Overlegen Amino Acid Profile for fysisk prestasjonsevne på topp.
Gitt at protein er det andre viktigste etter vann, som trolig er det mest rikelig stoffet i kroppen vår, og det er derfor avgjørende å velge riktig protein med tanke på drivstoff til våre organer. Videre vil kroppen vår trenger spesifikke "essensielle aminosyrer" som vi ikke kan lage internt, men må hente fra våre dietter.
Whey-proteinerpulver av høy kvalitet er en "komplett protein" hovedsakelig fordi den inneholder alle de essensielle aminosyrer med mer som vår kropp trenger. Whey er uten tvil det aller beste oppnåelige utvalget i protein og regnes som av noen å være "det ideelle protein." Det er også en ypperlig tilførsel av forgrenede aminosyrer (BCAAs), som inneholder mye mer BCAAs enn noen andre identifiserte matforsyninger.
Hvorfor er dette nødvendig? For grunnen til at gjennom en treningsøkt, og gjennom enhver form for fysisk trening, BCAAs er de første aminosyrer som skal brukes og metaboliseres i våre muskler. Derfor bør du kjøpe disse Whey-proteiner slik at du kan restituere raskt og begynne å bygge muskler igjen.

3. Whey Protein Powder øker The Immune Method
Whey er bekreftet å øke og forbedre immunsystemet. Under trening og treningsperioder er ditt immunforsvar svekket til en viss grad. Whey kommer inn og gir immunsystemet ditt økningen den ønsker, og kjemper mot infeksjon og andre farlige bakterier. Det har også blitt anerkjent for å gi organer helt egne antioksidanter og kjemper mot kreftceller.

4. En Superior Protein For Lean Muskel Utvikling og tap av Physique Fat
Når det gjelder fett tap er whey-proteinpulver et ekstremt sunt og naturlig supplement. Vanligvis, når du tenker på kosttilskudd, føler du for diettpiller som gjør absolutt ingenting, men pumper skadelige kjemikalier og koffein i kroppen din, men inkluderer ingen reelle fordeler.
Whey derimot, er klinisk bekreftet å ikke bare hjelpe til tap av fett, men også i vekst og vedlikehold av muskelmasse. En kropp med høyere muskelmasse vil faktisk brenne mye mer kalorier og mye mer overflødig fett per dag.

5. Whey Protein Powder er fullt fordøyelig i alle aldersgrupper
Nå som du bare ser hvor nødvendig og nyttig whey-protein kan være, er det også verdt å merke seg at det er ekstremt enkelt for din kroppsbygning å fordøye. Dette tyder på at dette "perfekte proteinet" er klar til å bli absorbert og fordelt i hele kroppen raskt, slik at utvinningstiden er rask. Whey-protein forlater virkelig magen og kommer inn i blodet raskere enn andre proteiner. Dette betyr at mange flere aminosyrer kan gjøre jobben sin for musklene, og muskelproteinsyntesen og ombyggingen kan skje raskt.

6. Whey har naturlige forekommende antioksidantegenskaper
Du vil finne mange studier for ikke så langt tilbake om antioksidantegenskaper av whey. For å gjøre en lang historie kort, har det blitt vist at inntak av whey-protein øker mengden av et viktig antioksidant (Glutathione) inne i menneskekroppen, som er kjent for å bekjempe mange immunmangler, samt kreftceller. Dette er bare ett av mange fantastiske fordeler med whey-proteinpulver.

7. Hvis du velge feil Whey-Protein, vil du da tape på en haug av fordeler? ... Her er den beste måten å velge riktig:
Selv om whey inneholder massevis av bemerkelsesverdig fordeler er de fleste butikk-kjøpte pulvere vært så ekstremt bearbeidet at næringsstoffer og sunne enzymer har bokstavelig talt blitt drept. Nå, innse at det ikke er det verste i verden å spise disse whey-proteinene, men skulle du bry deg om hva du putter i kroppen din, så bør du velge naturgressmatet whey-pulver laget av kun rå melk som er kullebehandlet.
Whey-protein som kommer av rå melk av gressmatet kuer er virkelig et mye mer blomstrende, levende, og komplett protein. Det er ikke over-behandlet, og som et resultat får du forbløffende resultater ut av dette fantastiske proteinet slik at kroppen er klar for trening.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar