Gymgrossisten

mandag 11. april 2011

Hvordan gainer man muskler raskt?


Muskler er det som får den menneskelige kroppen til å bevege seg. Det er hvordan vi driver, arbeid og strekke oss til neste nivå. Den gode nyheten er at musklene er så grunnleggende for kroppene våre, at det er lett å øke muskelmassen - men ikke alle kan få den samme effekten av å bruke de samme metoder. Følg disse trinnene for å gaine muskler for dramatisk og garantert suksess.

Øk proteininntaket.Hjelp kroppen din å gaine muskler ved å øke proteininntaket. Musklene bruker protein for å reparere og gjenoppbygge. Ved å øke proteininntaket, kan du hjelpe musklene å utvikle seg raskere.

Jobb med hele kroppen annenhver dag. Ikke prøv å punkttrene muskler, det fungerer ikke. Bruk heller en full body workout, men ikke hele kroppen hver dag. Strukturer treningsøktene dine slik at du enten trener alle muskelgruppene annenhver dag med en hviledag i mellom, eller slik at du fordeler muskelgruppene på to dager, og rullerer. Da får musklene akkurat nok restitusjon. Muskler bryter ned ved trening og bruker deretter restitusjonsperioden til å gjenoppbygge til å bli enda sterkere.

Bytt fra cardio til intervalltrening. Hvis du har drevet med lange, kjedelige cardio-økter i forsøk på å bygge muskler, har du blitt skuffet. Cardio fungerer bra for hjertet og lungene, ikke musklene dine. Bytt til intervalltrening og spurter for å forbedre både cardio vascular og muskelhelse.

Øk vekten. Hvis du ønsker å bli sterkere må du presse kroppen til å gjøre mer. Dette betyr å øke motstanden eller vekt du løfter. Hvis du kan gjøre et komplett sett av øvelsene uten problem, så er det på tide å øke vekten.

Senk repetisjoner. Kroppsbyggere får muskler raskt ved å løfte veldig tunge vekter med færre repetisjoner. De presser sine muskler helt på grensen hver gang de trener.

Husk å strekke. Når du bygger muskler raskt er det viktig at du strekker på slutten av hver treningsøkt. Dette hjelper fleksibilitet, men enda mer hjelper det musklene til å utvikle seg.

Drikk en protein shake etter hver trening. La proteinene fortsette å hjelpe musklene dine ved å drikke en protein shake etter hver treningsøkt. Dette vil øke hastigheten på kroppens opptak av proteiner når du virkelig trenger det, samt bidrar til å øke energinivået slik at du kommer deg gjennom resten av dagen. Billig proteinpulver kan du kjøpe her, her eller her.
Få muskler raskt! Du trenger bare å utvikle en plan og følge disse trinnene. Husk å trene hardt og smart, og du vil så lykkes i å få de musklene du ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar