Gymgrossisten

torsdag 21. april 2011

Velg det beste proteinpulveret for kvinner

Proteiner - ofte er definert som byggesteiner i kroppen - er naturlig tilgjengelig i mange fordøyelige matkilder. Å være ute av stand til å fordøye det er noe mange mennesker lider av, som fører til proteinmangel. Den beste kilden til økende mengde protein i kroppen er gjennom ulike kosttilskudd som markedsføres med en så stor uenighet blant merkevareprodusenter. Proteinpulver er den vanligste proteinsupplementet som også brukes for å lage protein-shakes, som er en populær form for proteinsupplement . Ifølge WHO bør en person forbruke minst et halvt gram protein for hver KG av hans / hennes kroppsvekt. Når det gjelder kvinner, velger ofte å konsumere proteinpulver for vekttap og muskel byggende formål. I de følgende avsnittene av artikkelen, vil vi prøve å finne ut hva som er det beste proteinpulveret for kvinner og hva som er dens fordeler.

Velge det beste proteinpulveret for kvinner

Å velge det beste proteinpulveret er en ganske kjedelig oppgave. Likevel er det noen ting som du kan vurdere når du velger det for deg selv. Først bestemmer du hvilke type proteinpulver du ønsker å konsumere, siden det er veldig mange å velge mellom. Den beste formen for proteinpulver er whey og proteinpulver av kasein, soya og egg. Du kan velge soya hvis du ønsker å velge en ikke-animalsk kilde til protein og du kan velge proteinpulver av egg hvis du lider av laktoseintoleranse eller melkeallergi. Den andre faktoren som bør vurderes er effektiviteten av pulveret som du velger. Du må velge proteinpulveret som har det høyeste proteininnholdet og mindre tilsetningsstoffer. Hvis du kjører med et stramt budsjett, bør du også ta prisen i betraktning. Billig proteinpulver får du kjøpt her.

Anmeldelser på de beste proteinpulverne for kvinner

I likhet med de mange ulike typene proteinpulver, finnes det også en rekke gode proteinpulvermerkevarer. Det å finne den rette kan være en veldig stor utfordring. Her er noen merker som kan brukes av kvinner for vekttap og bodybuilding. Stort sett er det økologisk whey-proteinpulver som blir rangert høyest og er mest anbefalt for kvinner som ønsker å gå ned i vekt og samtidig bygge muskelmasse. Eksemplene under er gode proteinpulvere som er blant de mest anbefalte.

Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard

Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard er ofte vurdert som det aller beste whey-proteinet for vekttap og anbefales derfor for både kvinner og menn. Den inneholder mikro-filtrert, ion-exchange, konsentrater ultra-filtrert whey-protein og isolerer, og dermed inneholder mer enn 24 g protein i en unse. Populære varianter av Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard inkluderer, Rocky Road, Tropical Punch, jordbær, Vanilla Ice Cream, Sjokolade og fransk Vaniljekrem. Kan kjøpe på HighWay.no.

Cytosport Muscle Milk Light

Cytosport Muscle Milk Light er det beste proteinpulveret for kvinner og er spesielt designet kun for dem. Varemerket LeanLipids som finnes i Cytosport Muscle Milk Light er utmerket for fettap og regulering av blodsukkernivået. Den styrer vanlige snack cravings og holder deg full. Hver servering av dette proteinpulveret inneholder omtrent 25 g protein. Populære varianter av Cytosport Muscle Milk Light inkluderer, Banana Cream, Chocolate Milk, Jordbær Milkshake, Vanilla Cream, Cookies og Cream, etc. Alt i alt kan man hevde at Cytosport Muscle Milk Light er en av de beste proteinpulverne på markedet.

Dymatize Elite Whey Protein

Dymatize Elite Whey Protein er rangert som det beste whey-proteinpulver. Samtidig som det er en av de mest effektive proteinpulverne, er Dymatize Elite Whey Protein tilgjengelig til veldig lav pris og dermed er rimelig for nesten enhver kvinne som ønsker å konsumere proteinpulver. Hver servering av Elite Whey Protein Dymatize inneholder ca 24 g protein og er dermed er det et av de beste proteinpulverne for kvinner til å konsumere på en jevnlig basis. Populære varianter av dette proteinpulveret omfatter, Berry Blast, Rich Chocolate, Pina Colada, Orange Dreamsicle, Gourmet Vanilla og Smooth Banana. Kan også kjøpes på HighWay.no

Det er mange andre merker som Pro Complex, Ultra Whey Pro, Maximuscle's Promax, BSN Syntha-6, Designer Whey Aria, etc. som kan bli valgt som det beste proteinpulveret for kvinner for å få vekt, tape vekt og forbedre muskelmassen. Uansett hvilke proteinpulvermerker du velger, er det svært viktig å ta kontakt med helsepersonell og kostholdsekspert. Proteinpulver er ofte trygt å konsumere daglig, men det er et par proteinpulverbivirkninger som kan oppstå ved for høye inntak. Derfor er det viktig å alltid sørge for at du spiser proteinpulver i anbefalt doser og kombinere det med et sunt kosthold og ideelle treningsøvelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar