Gymgrossisten

tirsdag 12. april 2011

Proteinpulver vs. Kjøtt

Hvis du hører med noen bodybuilder, eller leser treningsmagasiner, er proteinpulver og kosttilskudd uunnværlig for alle som trener tungt. Så taper du på å spise et innholdriks proteinmåltid istedet?

Det er klart at treningsforum og magasiner inneholder en del reklame for kosttilskudd og lignende, men hva er egentlig sannheten?


Hvordan scorer proteinpulver og protein tilskudd generelt opp mot proteinrik mat som kjøtt, bønner, eggehviter og melk? Realiteten er at proteinpulver / tilskudd ikke vil bygge mer muskler enn kylling, eggehvite eller annet proteinrik mat - deres store fordel er deres bekvemmelighet.

Det er langt lettere å drikke en protein shake enn å kjøpe, forberede, tilberede og spise fjærfe, fisk eller eggehvite, spesielt hvis du er på jobb eller på farten. Vi vet alle at å spise små, ​​hyppige måltider er den beste måten å spise, enten du tar sikte på muskelgevinst eller fettap, men for mange mennesker er dette ofte praktisk talt umulig.

Annet enn bekvemmelighet gir ikke proteintilskudd noen særlige fordeler i forhold til proteinrik mat. Betyr det da at du ikke bør ta det? Absolutt ikke! Det er ingen tvil om at en protein shake er langt bedre enn å ta en sjokolade eller noe take-away når du får munchies.

De er også nyttige for de som ønsker å gå ned i vekt, for eksempel økt protein inntak (så lenge du redusere inntaket av karbohydrater på samme tid) er positivt involvert i vekttap. Nøkkelen til å bruke det er til å forstå hva de kan og ikke kan gjøre for deg. Billig proteinpulver får du kjøpt her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar