Gymgrossisten

mandag 11. april 2011

Slik skaffer du billig proteinpulver!

Trenger du å spise ett gram protein per kilo kroppsvekt? Eller kanskje du prøver å spise seks små måltider hver dag? Høres lettere ut enn det egentlig er, ikke sant? Proteinpulver som de som er nevnt nedenfor kan være akkurat det du leter etter.

Proteinpulver sies å være det perfekte måltidet, som inntatt via en shake. Det er lett å ta med seg på jobb eller skole eller hvor som helst der du trenger tilskudd på protein eller ved å tilfredsstille din sult på en sunn måte.


[Topp 5 Bestselgere]
En. Optimum 100% Whey Protein
2. Optimum 100% Casein Protein
Tre. Gaspari Ernæring MyoFusion
4. BSN Syntha-6
5. Cytosport Muscle Milk

Hvordan velger du et protein ut i fra hundrevis av ulike pulvere vi har å velge mellom? I utgangspunktet, er du ute etter et pulver som har riktig mengde protein, karbohydrater, fett og riktig proteintype for dine mål.

Hvis du prøver å miste fett, vil du mest sannsynlig ha en lav carb, lav kaloriprotein. Det ekstra proteinet vil hjelpe deg å holde din nåværende muskelmasse. Hvis du prøver å få muskler, vil du ønsker en høy protein, høy kalori pulver som er relativt lav i sukker og fett. Hvis du bare prøver å finne et raskt måltid erstatning, vil et proteinpulver med middels karbohydrater og mellomstore kalorier mest sannsynlig være noe for deg.

De tre mest populære typer proteiner er myse, egg og soya. De fleste som prøver å bygge eller vedlikeholde muskler vil velge whey.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar