Gymgrossisten

tirsdag 12. april 2011

Hvordan lager man pannekaker med billig proteinpulver?


Hvordan lage billig proteinpulver bodybuilderpannekaker. Dette er en rask og og sunn frokost som du enkelt kan lage. Alt du trenger er:

2 kopper flytende eggehvite
2 kopper havregryn
2 ss av solsikkefrø
2-3 spiseskjeer med billig proteinpulver med vaniljesmak og lite fettholdig smør og litt sukker eller lønnesirup for smak.

Ta eggehvite, pasteurisert eggehvite, og hell det i blenderen. Dette er 500 ml. Vi lager nok pannekaker til to svært generøse porsjoner. Fordi kroppsbyggere har alle stor appetitt, så er dette to svært store porsjoner. Hell så oppi en kopp havregryn i blenderen. Hell ikke oppi alt, men ta det i flere omganger. Dette vil gi pannekakene en bedre tekstur.

Du kan også tilsette linfrø for å gi pannekakene litt mer smak og essensielle fettsyrer. Putt i et par teskjeer linfrø. Det skader ikke med litt ekstra fiber og omega-3 fettsyrer.

Hell så oppi 2 scooper med proteinpulver. To kopper eggehvite inneholder ca 50 gram protein, og ytterligere 50 gram protein fra pulveret vi heller i. Det er trolig ca 10-15 gram eller mer fra havregrynet, så jeg mener det kommer til å være to høye proteinporsjoner, ca 50 gram protein per person.

Varm opp stekepannen på middels varme. Legg så til litt smør. Jeg liker at pannekakene er ekstra stor, så ikke vær beskjeden med røren.

Voilá! Der har du høyproteinpannekaker av billig proteinpulver. Proteinpulveret får kan du få kjøpt fra Whey. Beste pulveret på markedet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar